REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Čínské česnekové kuře

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Porce kuřete přelité pikantní marinádou, upečené v troubě doměkka.


Ingredience:
1 kskuřete
4-5 ksstroužků česneku
3 kskousky badyánu
1 ksasi 1 cm velkého kousku zázvoru
250 mlkuřecího vývaru
125 mlsójové omáčky
60 mlrybí omáčky
1 lžícetmavého třtinového cukru
1/4 lžičkyskořice
1/4 lžičkypepře

Postup:

1. Do mísy dáme plátky zázvoru, česnek, skořici, badyán, pepř, cukr, sójovou omáčku a rybí omáčku
2. Přilijeme kuřecí vývar, dobře promícháme
3. Omyté a osušené kuře naporcujeme, dáme do pekáče, přelijeme marinádou, zaklopíme a dáme péci na 60 až 80 minut do trouby vyhřáté na 200 °C.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy