REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Cikánské brambory

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Povařené brambory, osmahnuté s cibulí a zalité zakysanou smetanou.


Ingredience:
1 kgbrambor
2 kscibule
4 lžíceoleje
2 dlkysané smetany
sladká paprika
pepř
kmín
sůl

Postup:

1. Brambory oškrábeme, umyjeme, nakrájíme na kostky, vložíme do kastrůlku, podlijeme vodou, osolíme, posypeme kmínem a dusíme doměkka
2. Cibuli oloupeme, nakrájíme na větší kousky a osmahneme dozlatova na oleji
3. K cibuli přidáme brambory, papriku, pepř, osolíme podle chuti
4. Krátce prohřejeme, zalijeme smetanou a podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy