REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Chlebíčky s tresčími játry

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečené krajíčky bílé veky potřené ochucenými tresčími játry.


Ingredience:
8 kskrajíčků bílé veky
1 ksvejce uvařeného natvrdo
1 kszelené papriky
1/2 ksmenší cibule
200 gtresčích jater
citrónová šťáva
olej
sůl
Na ozdobu:
1 ksvejce uvařeného na tvrdo
snítky petrželky

Postup:

1. Plátky veky opečeme na oleji a pak je necháme vychladnout
2. Játra z konzervy utřeme s trochou oleje, přidáme prolisovanou cibuli a drobounce pokrájenou papriku zbavenou jadřince
3. Směs zakápneme citrónovou šťávou a podle chuti přisolíme
4. Nakonec vmícháme nasekané vejce a pomazánku namažeme na plátky opečené veky
5. Chlebíčky zdobíme kolečky vajíček a snítky petrželky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy