REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Chlebíček s kaviárem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky bílé veky potřené máslem a pokladené dobře vychlazeným kaviárem, ozdobené citrónem, paprikou a petrželkou.


Ingredience:
Rozpis na 10 ks:
200 gbílé veky
100 gmásla
60 gpapriky sterilované bez nálevu
50 gcitrónu
50 gkaviáru
20 gpetrželové natě

Postup:

1. Bílou veku nakrájíme šikmým řezem na stejně silné krajíčky, které potřeme rozměklým máslem
2. Navrch rozetřeme dobře vychlazený kaviár
3. Nakonec jednotlivé chlebíčky ozdobíme půlkou kolečka citrónu, kouskem papriky a petrželovou natí.

Doporučení:

Bílou veku lze nahradit i vekou tmavou, či jiným vhodným pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy