REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Chilli máslo

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Změklé máslo smíchané s jemně nasekanou chilli papričkou.


Ingredience:
250 g másla
1 kschilli papričky

Postup:

1. Změklé máslo smícháme s očištěnou, semínek zbavenou a na jemno nasekanou chilli papričkou
2. Máslo vytvarujeme do tvaru válce, zabalíme do fólie a necháme v chladničce ztuhnout.

Doporučení:

Výborně se hodí k ochucení grilovaného, smaženého i pečeného masa, zvláště hovězích steaků.

Poznámka:

Krátce předtím, než budete maso podávat, na něm nechte rozpustit plátek ochuceného másla.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy