REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Čertovy špalky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rychlý a chutný pokrm z kousků vepřové krkovice, žampiónů a chilli papriček.


Ingredience:
600 gvepřové krkovice
150 gžampiónů
3 lžícekečupu
6 ksstroužků česneku
3 kschilli feferonek
1 ksvětší cibule
2 dclvody
černý pepř
sůl

Postup:

1. Maso umyjeme a naporcujeme na větší kostky
2. Umyté žampióny pokrájíme na čtvrtky, cibuli na plátky a česnek rozdrtíme, nejlépe v lisu
3. Nádobu na pečení vymažeme trochou oleje
4. V míse smícháme všechny ingredience včetně masa a kečupu, touto směsí pekáč vylijeme 5. Zakryté pečeme 1 hodinu, občas promícháme a případně podlijeme trochou vody
6. Po hodině pokrm odkryjeme a necháme ho ještě cca 15 minut dopéci.

Doporučení:

Podáváme nejlépe s brambory, rýží nebo čerstvým pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy