REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Celerová pomazánka II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pomazánka připravená z nastrouhaného celeru, mrkve, na kostičky nakrájené cibule, majonézy, citronové šťávy …


Ingredience:
1 lžícebílého jogurtu
1 lžícecitronové šťávy
3 lžícemajonézy
1/2 ksmalé cibule
1/2 ksvětšího celeru
1 ksvětší mrkve
mletý pepř
sůl
petrželka na ozdobu

Postup:

1. Očištěný celer i mrkev nastrouháme na jemno a oloupanou cibuli nakrájíme na malé kostičky
2. Do mísy dáme mrkev, celer, cibuli, přidáme bílý jogurt, majonézu, osolíme, opepříme, dobře vše promícháme a dochutíme citronovou šťávou
3. Pomazánku namažeme na krajíčky tmavého chleba a ozdobíme zelenou petrželkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy