REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Celerová polévka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Polévka z celeru nakrájeného na kostičky, povařeného ve vývaru z masa, zahuštěná moukou opraženou na sucho a smíchanou s mlékem.


Ingredience:
Rozpis na 2 porce:
80 gceleru
10 ghladké mouky
6 lžicmléka
vývar z masa
zelená petrželka
sůl

Postup:

1. Celer nakrájíme na kostičky a povaříme
2. Přidáme vývar z masa, osolíme a polévku zahustíme na sucho opraženou moukou, rozmíchanou v mléce
3. Polévku ještě chvíli povaříme a nakonec okořeníme petrželkou.

Poznámka:

Hodnota dvou porcí je 467 kJ.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy