REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bylinkové máslo s medvědím česnekem a parmazánem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Máslo s medvědím česnekem, petrželkou, pažitkou, koprem a strouhaným parmazánem. Výborné na steaky a další pečená či grilovaná masa, ale i na chleba.


Ingredience:
350 gmásla
70 gmedvědího česneku
30 gstrouhaného parmazánu
1 lžícepetrželové nati
1 lžíce pažitky
1 lžičkakopru
sůl (nejlépe mořská)

Postup:

1. Změklé máslo ušleháme
2. Medvědí česnek, petržel, kopr a pažitku na jemno rozsekáme
3. Bylinky vmícháme do másla
4. Přidáme jemně nastrouhaný parmazán
5. Vše promícháme, osolíme a ochutnáme, případně ještě dosolíme
6. Vzniklou směs plníme buď do formiček, nebo zabalíme do potravinářské folie.

Doporučení:

Lze uchovávat v lednici, pro dlouhodobu spotřebu pak v mrazáku.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy