REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bylinkové máslo IV.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zajímavá varianta bylinkového másla připraveného z neochuceného másla, sardelové pasty, provensálského koření, hořčice, soli a pažitky.


Ingredience:
150 gmásla
1 lžičkaprovensálského koření
1 lžičkasardelové pasty
1/2 lžičkyplnotučné hořčice
čerstvá pažitka
sůl

Postup:

1. Změklé máslo promícháme s hořčicí, provensálským kořením, sardelovou pastou a nasekanou čerstvou pažitkou
2. Máslo mírně osolíme, vytvoříme váleček, který zabalíme do alobalu a vložíme do ledničky ztuhnout
3. Bylinkové máslo krájíme na plátky a servírujeme například k pečeným nebo grilovaným masům.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy