REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bulharský salát

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchý salát ze zelených paprik, rajčat, salátové okurky, cibule, oleje a tvarohového sýra.


Ingredience:
250 gzelených paprik
250 grajčat
200 gtvarohového sýra
150 gsalátové okurky
60 goleje
1 ksvětší cibule
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Zelené papriky zbavené jadřinců rozkrájíme na proužky
2. Omytá rajčata a salátovou okurku nakrájíme na plátky
3. Přidáme jemně nasekanou cibuli
4. Zeleninu promícháme, zakápneme olejem, osolíme a dochutíme pepřem
5. Po opětovném promíchání necháme salát v lednici odležet
6. Před podáváním sypeme jednotlivé porce nahrubo nastrouhaným tvarohovým sýrem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy