REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bulharský hlávkový salát

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na nudličky nakrájené listy hlávkového salátu promíchané se zálivkou připravenou z oleje, octa a natvrdo uvařených vajíček.


Ingredience:
3 kshlávky salátu
3 ksnatvrdo uvařená vejce
4 lžícehořčice
3 lžíceoleje
trochu octa

Postup:

1. V hlubší míse umícháme 3 lžíce oleje s hořčicí, zředíme lžičkou octa a do této zálivky přidáme usekaná, natvrdo uvařená vejce
2. Nakonec přidáme oprané, důkladně okapané listy salátu, které jsem pokrájeli na nudličky, promícháme a ihned podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy