REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Brynzové knedlíky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Knedlíky z brynzy.


Ingredience:
250 gbrynzy
150 gstrouhanky
100 gkrupice
2 ksvajec
sůl
slanina
cibule

Postup:

1. Do mísy dáme brynzu, krupici, strouhanku, vejce, sůl a vypracujeme těsto
2. Na kroužky nakrájíme cibuli,na kousky slaninu
3. Orestujeme cibulku se slaninou dozlatova
4. Z těsta uválíme malé knedlíčky, které vložíme do vroucí osolené vody a vaříme asi 7 minut
3. Uvařené vyndáme a omastíme rozškvařenou slaninou a cibulkou.

Doporučení:

– Podáváme např.jako přílohu k dušené zelenině.

Poznámka:

– Slaninu můžete nahradit anglickou slaninou, nebo uzeným a hned máte novou škálu chutí.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy