REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bryndzová polévka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Bryndza rozšlehaná s mlékem, povařená, servírovaná s plochými nudlemi.


Ingredience:
200 gbryndzy
2 hrstiplochých nudlí
1 lmléka
petrželka
máslo
voda
sůl

Postup:

1. Bryndzu důkladně rozšleháme v mléce
2. Za stálého míchání mléko uvedeme do varu a krátce povaříme
3. V osolené vodě uvaříme nudle, scedíme je, propláchneme a vsypeme do polévky
4. Horkou polévku osolíme, promícháme
5. Jednotlivé porce servírujeme s plátkem másla, posypané nasekanou petrželkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy