REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Brusinková omáčka II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Studená omáčka podávaná ke zvěřině.


Ingredience:
150 gkompotovaných brusinek
50 gmeruňkového džemu
2 lžícečerveného vína
1 lžičkaplnotučné hořčice
1 lžícerumu
1 lžícepomerančové šťávy (citrónové)
několik kapek worcesterské omáčky
mletý pepř
cukr
sůl

Postup:

1. Brusinky a džem propasírujeme
2. Potom vmícháme hořčici, víno, rum, pomerančovou šťávu (citrónovou), worcesterskou omáčku, mletý pepř, cukr a sůl
3. Vše dobře promícháme a necháme vychladit.

Doporučení:

Skvěle chutná ke zvěřině.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy