REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bretaňské fazole s uzeným

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Uvařené fazole, opečené s cibulí, kečupem a kořením, servírované s plátky uzeného masa.


Ingredience:
600 guzené vepřové kýty
300 gbílých fazolí
150 gkečupu
50 gčervených fazolí
1 lžíceoleje
1 lžíceworcesterové omáčky
1 ksmalé cibule
mletý pepř
voda
sůl

Postup:

1. Fazole přebereme, několikrát propláchneme ve vodě, na noc dáme do studené vody nabobtnat, druhý den je slijeme, zalijeme čerstvou vodou a odděleně uvaříme doměkka, potom je scedíme a necháme okapat
2. Uzené maso uvaříme doměkka, necháme mírně vychladnout a pak nakrájíme na plátky
3. Na rozehřátém oleji orestujeme oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli, přidáme uvařené fazole, krátce opečeme, vlijeme kečup, dochutíme solí, mletým pepřem, worcesterovou omáčkou a vše prohřejeme.
4. Podáváme s plátky uzeného masa a čerstvou zeleninou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy