REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bramborový salát s vejci II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát ze směsi nakrájených vařených brambor a zeleniny.


Ingredience:
Rozpis na 1 kg:
520 gpředem uvařených, oloupaných brambor
200 gzeleninové směsi do bramborového salátu sterilovaného bez nálevu
200 gzákladní majonézy
72 gvařených vajíček
50 gcibule
20 gocta
10 gcukru
10 gsoli
0,5 gmletého černého pepře

Postup:

1. Předem uvařené a dobře vychladlé brambory nakrájíme na kostičky
2. Přidáme okapanou zeleninovou směs pro přípravu bramborového salátu, nadrobno nakrájenou cibuli, nakrájená vařená vejce (nebo jen bílky)
3. Vše promícháme s majonézou ochucenou octem, cukrem, mletým pepřem a solí.

Poznámka:

Příprava základní majonézy viz. recepty Majonéza základní, Majonéza základní II..

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy