REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Boskovická polévka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rychlá a chutná polévka z masového vývaru, pórku, celeru a sušených hub. Hodnota dvou porcí je 159 kJ.


Ingredience:
Rozpis na 2 porce:
40 gsušených hub
20 gpórku
20 gceleru
vývar z hovězího masa
pažitka
pepř
sůl

Postup:

1. Ve vývaru z hovězího masa uvaříme na kostičky pokrájený pórek a celer
2. Během varu přidáme zvlášť povařené a slité houby, ke konci okořeníme pepřem a podle chuti dosolíme
3. Jednotlivé porce zdobíme sekanou pažitkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy