REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bosenský hrnec

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kousky orestovaného masa upečené v troubě se zeleninou.


Ingredience:
Suroviny pro 4 osoby:
500 grůzných druhů masa
(skopové, jehněčí, telecí, vepřové)
500 gbrambor
800 grůzných druhů zeleniny
(baklažány,rajčata, hrášek, paprika)
80 gslaniny
2 dlvína
2 kscibule
2 ksstroužky česneku
mletá pálivá paprika
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Maso nakrájíme na kostky
2. Opečeme na kostičkách roztavené slaniny
3. Přidáme na kousky pokrájenou zeleninu a brambory, nadrobno nakrájenou cibuli, rozetřený česnek a dáme do hrnce
4. Vše osolíme, okořeníme, zalijeme vínem a ve středně vyhřáté troubě (190 °C) upečeme doměkka.

Doporučení:

– Příloha: Chleba

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy