REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Borščok

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rychlá polévka z Ruska, připravená z masového vývaru, červené řepy a vína s cukrem.


Ingredience:
1,25 lvývaru z masa (zvěřiny)
120 gčervené řepy
1 lžícevína nebo několik kapek octa
1 lžičkacukru

Postup:

1. Do čistého vývaru vsypeme oloupanou, na tenké plátky nakrájenou červenou řepu
2. Přilijeme víno (ocet), přidáme cukr a vše povaříme 10 minut
3. Vývar přecedíme a nalijeme do polévkových šálků.

Doporučení:

– Příloha: Topinky se sýrem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy