REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Barevný fazolový salát

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Skvělý salát ze 4 druhů fazolí lahodí jak oku, tak svojí barvou a chuťově je výtečný!


Ingredience:
250 gvelkých bílých fazolí
250 gčervených fazolí
250 gfazolí adzuki
250 gfazolí mungo
2 lžícenasekané petrželky
4 ksstroužky česneku
2 ksčervené cibule
citronová šťáva
olivový olej
voda
pepř
sůl

Postup:

1. Před přípravou salátu 3 dny předem necháme naklíčit fazolky mungo, denně měníme vodu
2. Den předem namočíme ostatní fazole a druhý den je uvaříme doměkka
3. Fazole slijeme, propláchneme, nasypeme do mísy, přidáme naklíčené mungo fazolky, nakrájenou červenou cibuli, promícháme
4. Ochutíme utřeným česnekem, nasekanou petrželkou, citronovou šťávou, olivovým olejem solí a pepřem, důkladně promícháme
5. Nakonec necháme salát důkladně vychladit.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy