REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Avokádový toust

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na sucho opečené plátky toustového chleba potřené Mascarpone nebo pomazánkovým máslem, obložené avokádem a bylinkami, servírované dochucené pepřem.


Ingredience:
500 gRosického toustového chleba Penam
1 kszralého avokáda
1 baleníMascarpone nebo Tradičního pomazánkového másla
snítky bylinek
pepř

Postup:

1. Zralé, oloupané avokádo nakrájíme na plátky
2. Na sucho na pánvi opečené tousty namažeme Mascarpone nebo pomazánkovým máslem, poklademe plátky avokáda, dozdobíme bylinkami
3. Nakonec tousty posypeme pepřem a podáváme.

Doporučení:

Mascarpone: Nesolený kravský dezertní smetanový jemný italský sýr, který se používá i na přípravu sladké pěny z mascarpone a na přípravu dezertů, sladkostí, ale také omáček a polévek.

Poznámka:

Zdroj: toustovani.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy