REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Lehká tatarská omáčka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Odlehčená varianta tatarské omáčky skvělé například jako příloha k masu. Je vyrobená z bílého jogurtu, lučiny, hořčice … a dalších dobrot.


  • 1 kelímek bílý jogurt
  • 1 balení Ličiny
  • 2-4 lžíce hořčice
  • nadobno nastrouhaná okurka (lák)
  • nadrobno nastrouhaná cibule
  • olivový olej
  • citronová šťáva

V míse spolu smícháme všechny suroviny, osolíme, opepříme, vyšleháme dohladka. Pokud bude tatrka moc hustá, můžeme tatarku zředit lákem z okurek.

Zdroj: www.naturhouse-cz.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy