REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Aktuálně

Aktuální informace o našem webu, ale i o dalších událostech z našeho domácího světa gurmetů. Zde vám připomeneme hlavní události, které by jste neměli přehlédnout. Například zahájení vysílání nového pořadu o vaření v TV, aktuální statistiky a průzkumy, průšvihy prodejen a výrobců potravin, některé zajímavé akce … a když nenajdete ke čtení nic zajímavého v novinkách, klikněte k nám do archivu!

Podkategorie: Aktuálně – archiv článků

Baron Hildprandt ze zralých hrušek získal zlatou medaili v San Franciscu

Baron Hildprandt ze zralých hrušek si z prestižní soutěže konané v San Francisku odvezl zlatou medaili. Blatenský destilát má být na co hrdý – San Francisco World Spirits Competition je uznávaná soutěž a ocenění Gold Medal znamená pro každou značku obrovské uznání za dobře odvedenou práci a výjimečnou kvalitu spiritů.

Burčák je tady!

Příslušná novela zákona (216/2 000 Sb.) definuje burčák jako částečně prokvašený hroznový mošt obsahující nejméně 1 % (objemové) alkoholu, který lze prodávat pouze v období od 15.8. – 30.11 příslušného roku. Správně by měli burčák prodávat prodejci, kteří mají viditelně uveden jeho původ – tj. vinaře a odrůdu vína.

Češi vybírají pro OMV recepturu nových čerstvých sendvičů. Připraví je Emanuele Ridi

OMV hledá spolu s Čechy nejoblíbenější ingredience do nových sendvičů. Autoři nejlepších návrhů budou vybráni prostřednictvím hlasování na Facebooku a budou odměněni voucherem na kurz vaření pro dva. Sendvič s vítěznou recepturou bude nabízen na čerpacích stanicích OMV VIVA a bude zařazen do nabídky jako jeden ze tří nových sendvičů od Emanuele Ridiho

Místo pro váš internetový obchod!

ReceptyOnLine.cz aktuálně nabízí atraktivní místo pro váš internetový obchod! Více se dozvíte po rozkliknutí tohoto článku.

Nejlepší čeští šéfkuchaři se sjeli do Mikulova na Gourmet festival 2018

První červnový víkend se v Mikulově sešli všichni gurmáni a milovníci jídla, konal se tu totiž 9. ročník Gourmet festivalu. Návštěvníci mohli ochutnat i menu od předního českého kuchaře Miroslava Husáka, který vařil pro královnu Alžbětu nebo Madeleine Albrightovou. Do festivalu, který probíhal od 1. do 3. června se letos zapojilo 7 restaurací z vinařského kraje a letošním tématem byl Leopold Ignác z Ditrichštejna.

Novinka na webu ReceptyOnLine.cz – možnost psaní poznámek

Tak máme tu další vychytávku pro naše věrné čtenáře! Možnost zapsání poznámek k receptům i článkům pro přihlášené. Teď již při opětovném vaření některého z našich receptů nezapomenete na své vlastní poznámky, například vynechání nebo naopak přidání nějaké suroviny, změnu v postupu vaření a pod …

Odběry novinek z RSS kanálu ReceptyOnLine.cz

Technologie RSS umožňuje uživatelům Internetu přihlásit se k odběru novinek z webu, který nabízí RSS zdroj (RSS feed, též RSS kanál, RSS channel). Tento zdroj se většinou vyskytuje na stránkách, kde se obsah mění a přidává velmi často (například zpravodajské servery, mimochodem, my přidáváme denně 6 až 12 receptů a 1-2 články). Toliko tedy definice. V podstatě jde o to, že si můžete v liště prohlížeče nastavit RSS našich stránek a tak vám již nikdy neuniknou žádné nové články nebo recepty.

Pinterest – celosvětový kanál obrázkových odkazů jsme přidali i k nám na náš web!

Nyní, pokud máte účet na Pinterestu, můžete si naše fotografie, recepty a články přidávat k sobě a dál je posílat svým přátelům a známým. Je to jednoduché. Stačí kliknout na okénko loga Pinterestu, co se objevuje po najetím myší v levé části fotografií, nebo v hlavičce receptů či článků …

Šokující zjištění! Nejlevnější německý salám je kvalitnější než český

Časopis dTest přinesl srovnání levných potravin z Německa, Rakouska, Slovenska, Polska a Česka. Cílem testu bylo poukázat na rozdílnou kvalitu chlazených a mrazených výrobků, které jsou v dané kategorii nejlevnější.

Už ani kapka nazmar! Zapojte se do soutěže s Kubíkem o balíčky pro malé školáky

Pobryndané tričko, rozlité pití v batohu a ulepené ruce, to vše dokáže znepříjemnit den nejednomu školákovi, ale i jeho rodičům. Naštěstí je tomu konec s nově vylepšeným Kubíkem Play s bezkapkovým víčkem. Kubík Play prošel změnou svého balení. Nově je tento osvěžující ovocný nápoj vylepšen víčkem s membránou, díky níž víčko nekape. Navíc Kubík Play neobsahuje žádné konzervační látky ani umělá barviva. Pro výherce čeká kromě Kubíka Play i peněženka, penál a plyšový medvěd Kuba.
Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy