REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Aktuálně

Aktuální informace o našem webu, ale i o dalších událostech z našeho domácího světa gurmetů. Zde vám připomeneme hlavní události, které by jste neměli přehlédnout. Například zahájení vysílání nového pořadu o vaření v TV, aktuální statistiky a průzkumy, průšvihy prodejen a výrobců potravin, některé zajímavé akce … a když nenajdete ke čtení nic zajímavého v novinkách, klikněte k nám do archivu!

Podkategorie: Aktuálně – archiv článků

BRAND BOX DUBEN 2023 – balíček plný novinek

Jaro máme v plném proudu a máme tu i nový Brand Box s podtitulem „květinová nadílka“. Pojďme si představit jednotlivé produkty z boxu plného novinek s chutí. V tomto boxu najdeme hned tři novinky od značky Birell. Birell přináší nové příchutě v limitované edici a potěší fanoušky méně sladkých variant. Všechny tyto novinky jsou totiž se sníženým obsahem cukru! Ochutnat můžete exotické spojení manga a citronu, unikátní kombinaci mandarinky a asijského citrusu yuzu nebo oblíbenou českou kombinaci lesního ovoce – brusinka a borůvka. Cena je 22,90 Kč (0,5l)…

Food blogy s recepty na ReceptyOnLine.cz

Nyní nově na našem webu ReceptyOnLine.cz mohou naši čtenáři začít publikovat své autorské recepty. Nejen že tyto recepty podpoříme u nás na webu, ale také na stránkách na Facebooku. Všechny plodné autory pak navíc odměníme možností vložit si na svůj profil reklamy od Google a tak začít vydělávat za publikování u nás na webu nějaké peníze!

Místo pro váš internetový obchod!

ReceptyOnLine.cz aktuálně nabízí atraktivní místo pro váš internetový obchod! Více se dozvíte po rozkliknutí tohoto článku.

Mladí pekaři se utkali v soutěži Pekař roku 2023 junior

Poslední březnové úterý a středu proběhl již 25. ročník soutěže Pekař roku v kategorii junior. Soutěž hostila v Kladně firma backaldrin, s. r. o. Finále, které se konalo s podporou generálního partnera Albert Česká republika, se zúčastnilo deset nejlepších studentů z potravinářských škol a učilišť z celé České republiky.

Nová funkce na ReceptyOnLine.cz: “Moje kuchařka”

Po přihlášení si můžete nyní nově u nás na webu ukládat své recepty, které neuvidí nikdo jiný než vy! Jde tedy o neveřejnou část webu určenou jen pro přihlášené, tedy VIP čtenáře. Vaše recepty si můžete tisknout, různě řadit, vyhledávat v nich apod. Doufáme, že se vám nová funkce zalíbí a těšíme se na případné vaše připomínky, které určitě zapracujeme do další, pokročilejší verze.

Novinka na webu ReceptyOnLine.cz – možnost psaní poznámek

Tak máme tu další vychytávku pro naše věrné čtenáře! Možnost zapsání poznámek k receptům i článkům pro přihlášené. Teď již při opětovném vaření některého z našich receptů nezapomenete na své vlastní poznámky, například vynechání nebo naopak přidání nějaké suroviny, změnu v postupu vaření a pod …

Odběry novinek z RSS kanálu ReceptyOnLine.cz

Technologie RSS umožňuje uživatelům Internetu přihlásit se k odběru novinek z webu, který nabízí RSS zdroj (RSS feed, též RSS kanál, RSS channel). Tento zdroj se většinou vyskytuje na stránkách, kde se obsah mění a přidává velmi často (například zpravodajské servery, mimochodem, my přidáváme denně 6 až 12 receptů a 1-2 články). Toliko tedy definice. V podstatě jde o to, že si můžete v liště prohlížeče nastavit RSS našich stránek a tak vám již nikdy neuniknou žádné nové články nebo recepty.

Průzkum: Velikonoce v Česku patří rovným dílem rodině a přírodě. Za jídlo a pohoštění zaplatíme letos nejčastěji 2000 korun, o pětistovku víc než loni

Velikonoce jsou druhým nejoblíbenějším českým svátkem. A přestože jsou velice bohaté na tradice, to pravé kouzlo vidíme jinde – považujeme je především za svátky jara, probouzející se přírody a vzájemného setkávání s těmi, se kterými jsme se dlouho neviděli. Na druhou stranu: barevná vajíčka, beránek nebo nádivka budou podle průzkumu online supermarketu Košík.cz, který se zeptal 1350 českých domácností, na stole i letos. A šetřit na nich nehodláme.

ReceptyOnLine.cz hledají partnery s videorecepty!

Dobrý den, rozjeli jsme na YouTube nový kanál s videorecepty. Snažíme se zde publikovat videorecepty všech významných gastronomických firem působících na českém trhu. Zatím spolupracujeme s Podravkou, NATUTHOUSE, Tatra – mlékárny Hlinsko, Hamé ….

Sezóna hřibovitých hub 2023 začala!

Sezóna hřibovitých hub začala, včera 8.5. 2023, náš redaktor D.M. našel první hřiby kováře! Smrže v některých regionech pomalu končí a objevují se právě první hřibovité houby, například klouzci, kozáci a také hřiby kováře…
Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy