REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Aktuálně

Aktuální informace o našem webu, ale i o dalších událostech z našeho domácího světa gurmetů. Zde vám připomeneme hlavní události, které by jste neměli přehlédnout. Například zahájení vysílání nového pořadu o vaření v TV, aktuální statistiky a průzkumy, průšvihy prodejen a výrobců potravin, některé zajímavé akce … a když nenajdete ke čtení nic zajímavého v novinkách, klikněte k nám do archivu!

Podkategorie: Aktuálně – archiv článků

Budoucnost tradičního trhu – malé prodejny čeká rušení slevových letáků, modernizace placení či změny v logistice

Postupný úbytek prodejen je jeden z hlavních úkolů, se kterým se bude muset v budoucnu vyrovnat tradiční český trh s potravinami. Obslužnost venkova se totiž každým rokem snižuje. Do budoucna lze však v tomto segmentu čekat i výrazné změny. Některé obchodní sítě například počítají se zrušením slevových letáků, větším podílem bezhotovostních plateb či optimalizací zásobování malých prodejen. Klíčovou roli přitom v celé řadě případů bude hrát postoj státu.

Food blogy s recepty na ReceptyOnLine.cz

Nyní nově na našem webu ReceptyOnLine.cz mohou naši čtenáři začít publikovat své autorské recepty. Nejen že tyto recepty podpoříme u nás na webu, ale také na stránkách na Facebooku. Všechny plodné autory pak navíc odměníme možností vložit si na svůj profil reklamy od Google a tak začít vydělávat za publikování u nás na webu nějaké peníze!

Hollandia spolupracuje s Asociací kuchařů a cukrářů ČR

Česká mlékárna HOLLANDIA Karlovy Vary, s.r.o. zahájila spolupráci s juniorskou sekcí Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Prostřednictvím krátkých videí s originálními recepty pěti mladých českých kuchařů chtějí spotřebitelům přiblížit vaření a pečení s využitím kvalitních jogurtů.

Hollandia spolupracuje s Asociací kuchařů a cukrářů ČR

Česká mlékárna HOLLANDIA Karlovy Vary, s.r.o. zahájila spolupráci s juniorskou sekcí Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Prostřednictvím krátkých videí s originálními recepty pěti mladých českých kuchařů chtějí spotřebitelům přiblížit vaření a pečení s využitím kvalitních jogurtů.

Hubnete po Vánocích? Jak dlouho to většinou vydržíte?

Právě jsem nasadili novou anketu, kde se můžete vyjádřit, jak to právě vy máte s hubnutím po Vánocích. Nasazujete nějakou dietu, nebo to nemáte zapotřebí? Nebo by jste měli trochu zhubnou, ale chybí vám vůle pustit se do nějaké radikálnější diety? Pokud svou odpověď nenajdete v naší anketě, napište nám na Facebook, jak to máte s povánočními dietami. Moc nás to zajímá!

Jak nasadit náš RSS kanál na Home Page SEZNAMU?

Tento krátký návod se vám bude hodit, pokud máte hlavní stránku Seznamu uvedenou jako výchozí stránku v prohlížeči, ale i tehdy, pokud na Home Page Seznamu často chodíte. Pokud nechcete přijít o naše autorské články, ale i ty sdílené, zobrazující se v našem RSS kanále, pak si je můžete přidat na hlavní stránku Seznamu. Budou se vám tam aktuálně zobrazovat a tak o žádný nepřijdete!

Jaké je moje nejoblíbenější jídlo?

Nová anketa na našem webu. Jaké jídlo máte nejraději? Sladké buchty, bábovky či naopak nějaké pečené nebo smažené masíčko? A co gulášek či jiné dušené pokrmy? Nebo snad preferujete saláty a bezmasá jídla?

Místo pro váš internetový obchod!

ReceptyOnLine.cz aktuálně nabízí atraktivní místo pro váš internetový obchod! Více se dozvíte po rozkliknutí tohoto článku.

Nová funkce na ReceptyOnLine.cz: “Moje kuchařka”

Po přihlášení si můžete nyní nově u nás na webu ukládat své recepty, které neuvidí nikdo jiný než vy! Jde tedy o neveřejnou část webu určenou jen pro přihlášené, tedy VIP čtenáře. Vaše recepty si můžete tisknout, různě řadit, vyhledávat v nich apod. Doufáme, že se vám nová funkce zalíbí a těšíme se na případné vaše připomínky, které určitě zapracujeme do další, pokročilejší verze.

Novinka na webu ReceptyOnLine.cz – možnost psaní poznámek

Tak máme tu další vychytávku pro naše věrné čtenáře! Možnost zapsání poznámek k receptům i článkům pro přihlášené. Teď již při opětovném vaření některého z našich receptů nezapomenete na své vlastní poznámky, například vynechání nebo naopak přidání nějaké suroviny, změnu v postupu vaření a pod …

Odběry novinek z RSS kanálu ReceptyOnLine.cz

Technologie RSS umožňuje uživatelům Internetu přihlásit se k odběru novinek z webu, který nabízí RSS zdroj (RSS feed, též RSS kanál, RSS channel). Tento zdroj se většinou vyskytuje na stránkách, kde se obsah mění a přidává velmi často (například zpravodajské servery, mimochodem, my přidáváme denně 6 až 12 receptů a 1-2 články). Toliko tedy definice. V podstatě jde o to, že si můžete v liště prohlížeče nastavit RSS našich stránek a tak vám již nikdy neuniknou žádné nové články nebo recepty.

PF 2019 – přání čtenářům od nás z redakce ReceptyOnline.cz

Je to neuvěřitelné, ale je to tu, konec dalšího roku a blížící se začátek toho nového. A tak vám naši milí a věrní čtenáři z celého srdce přejeme úspěšný celý příští rok a to jak v práci tak také doma. Pohodu, provoněnou kuchyni od dobrého jídla a hlavně to zdravíčko pro vás i celou rodinu a všechny přátele, bez kterého to prostě moc nejde.

ReceptyOnLine.cz hledají partnery s videorecepty!

Dobrý den, rozjeli jsme na YouTube nový kanál s videorecepty. Snažíme se zde publikovat videorecepty všech významných gastronomických firem působících na českém trhu. Zatím spolupracujeme s Podravkou, NATUTHOUSE, Tatra – mlékárny Hlinsko, Hamé ….
Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy