REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Aktuálně

Aktuální informace o našem webu, ale i o dalších událostech z našeho domácího světa gurmetů. Zde vám připomeneme hlavní události, které by jste neměli přehlédnout. Například zahájení vysílání nového pořadu o vaření v TV, aktuální statistiky a průzkumy, průšvihy prodejen a výrobců potravin, některé zajímavé akce … a když nenajdete ke čtení nic zajímavého v novinkách, klikněte k nám do archivu!

Podkategorie: Aktuálně – archiv článků

Burčák je tady!

Příslušná novela zákona (216/2 000 Sb.) definuje burčák jako částečně prokvašený hroznový mošt obsahující nejméně 1 % (objemové) alkoholu, který lze prodávat pouze v období od 15.8. – 30.11 příslušného roku. Správně by měli burčák prodávat prodejci, kteří mají viditelně uveden jeho původ – tj. vinaře a odrůdu vína.

Místo pro váš internetový obchod!

ReceptyOnLine.cz aktuálně nabízí atraktivní místo pro váš internetový obchod! Více se dozvíte po rozkliknutí tohoto článku.

Nová anketa: Detoxikujete každé jaro svůj organismus?

Ano, právě jaro je ten nejvhodnější čas na detoxikaci organismu. Detoxikace je pro organizmus prostředkem, jak se zbavit škodlivin, tedy virů, zánětů, mykotoxinů a toxických látek. Aby detoxikace byla opravdu efektivní, je třeba radikální řez jídelníčkem a pitným režimem, jak upozorňují odborníci. Jak jste na tom vy, detoxikujete svůj organismus, nebo na detoxikaci vůbec nevěříte? Hlasujte v naší anketě!

Nová anketa: Držíte velikonoční tradice?

K velikonocům neodmyslitelně patří různé tradiční zvyky a symboly, které se v některých částech Česka drží dodnes. Koleda, polévání, fašank a pochování basy, vynášení Morény, zajíček … pečení mazance a vysévání obilí, to vše patří k tradičním Velikonočním svátkům. Jak jste na tom Vy? Držíte tradice? Chlapci a chlapy, vyrážíte na koledu? A co vy děvčata a ženy, chystáte doma koledníkům výslužku?

Novinka na webu ReceptyOnLine.cz – možnost psaní poznámek

Tak máme tu další vychytávku pro naše věrné čtenáře! Možnost zapsání poznámek k receptům i článkům pro přihlášené. Teď již při opětovném vaření některého z našich receptů nezapomenete na své vlastní poznámky, například vynechání nebo naopak přidání nějaké suroviny, změnu v postupu vaření a pod …

Odběry novinek z RSS kanálu ReceptyOnLine.cz

Technologie RSS umožňuje uživatelům Internetu přihlásit se k odběru novinek z webu, který nabízí RSS zdroj (RSS feed, též RSS kanál, RSS channel). Tento zdroj se většinou vyskytuje na stránkách, kde se obsah mění a přidává velmi často (například zpravodajské servery, mimochodem, my přidáváme denně 6 až 12 receptů a 1-2 články). Toliko tedy definice. V podstatě jde o to, že si můžete v liště prohlížeče nastavit RSS našich stránek a tak vám již nikdy neuniknou žádné nové články nebo recepty.

Pinterest – celosvětový kanál obrázkových odkazů jsme přidali i k nám na náš web!

Nyní, pokud máte účet na Pinterestu, můžete si naše fotografie, recepty a články přidávat k sobě a dál je posílat svým přátelům a známým. Je to jednoduché. Stačí kliknout na okénko loga Pinterestu, co se objevuje po najetím myší v levé části fotografií, nebo v hlavičce receptů či článků …

ReceptyOnLine.cz hledají partnery s videorecepty!

Dobrý den, rozjeli jsme na YouTube nový kanál s videorecepty. Snažíme se zde publikovat videorecepty všech významných gastronomických firem působících na českém trhu. Zatím spolupracujeme s Podravkou, NATUTHOUSE, Tatra – mlékárny Hlinsko, Hamé ….

Revoluce v třídění PET lahví? Za jejich vrácení by nám mohli platit!

Vrátit do obchodu PET lahev a dostat za ni zaplaceno podobně jako za lahev od piva? Podobný systém funguje v mnoha evropských zemích a ani Česká republika by nemusela být výjimkou. Experti teď zjišťují, jestli by se zálohovat PET lahve u nás vyplatilo.

Slibovali slevy, ale neúčtovali je. Tito prodejci vás podváděli nejvíc!

Pokuty za téměř 24 milionů korun rozdělila loni prodejcům Česká obchodní inspekce (ČOI) za to, že nedodržovali slevy uvedené v letácích a na regálech. Nejvyšší pokutu dostal Penny Market.
Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy