REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Aktuálně

Aktuální informace o našem webu, ale i o dalších událostech z našeho domácího světa gurmetů. Zde vám připomeneme hlavní události, které by jste neměli přehlédnout. Například zahájení vysílání nového pořadu o vaření v TV, aktuální statistiky a průzkumy, průšvihy prodejen a výrobců potravin, některé zajímavé akce … a když nenajdete ke čtení nic zajímavého v novinkách, klikněte k nám do archivu!

Podkategorie: Aktuálně – archiv článků

Burčák je tady!

Příslušná novela zákona (216/2 000 Sb.) definuje burčák jako částečně prokvašený hroznový mošt obsahující nejméně 1 % (objemové) alkoholu, který lze prodávat pouze v období od 15.8. – 30.11 příslušného roku. Správně by měli burčák prodávat prodejci, kteří mají viditelně uveden jeho původ – tj. vinaře a odrůdu vína.

Místo pro váš internetový obchod!

ReceptyOnLine.cz aktuálně nabízí atraktivní místo pro váš internetový obchod! Více se dozvíte po rozkliknutí tohoto článku.

Nová anketa: Jíte rádi ryby? Pokud ano, jaké nejčastěji? A kdo je nemá rád? :)

Jí ryby Češi? Obecně je známo, že zrovna Češi ryby moc nemilují. Asi nejvíce si dopřáváme uzené ryby, jako lososa či tuňáka, nějakou tu rybí konzervu a to je tak vše. Výjimkou jsou pak Vánoce, kdy někteří z nás přeci jen sáhnou po rybím menu a dáme si smaženého kapra či štiku, ale jinak rybám my Češi moc nedáme. Nebo je to jinak? Hlasujte a piště nám své názory a postřehy pod článek na Facebooku!

Novinka na webu ReceptyOnLine.cz – možnost psaní poznámek

Tak máme tu další vychytávku pro naše věrné čtenáře! Možnost zapsání poznámek k receptům i článkům pro přihlášené. Teď již při opětovném vaření některého z našich receptů nezapomenete na své vlastní poznámky, například vynechání nebo naopak přidání nějaké suroviny, změnu v postupu vaření a pod …

Odběry novinek z RSS kanálu ReceptyOnLine.cz

Technologie RSS umožňuje uživatelům Internetu přihlásit se k odběru novinek z webu, který nabízí RSS zdroj (RSS feed, též RSS kanál, RSS channel). Tento zdroj se většinou vyskytuje na stránkách, kde se obsah mění a přidává velmi často (například zpravodajské servery, mimochodem, my přidáváme denně 6 až 12 receptů a 1-2 články). Toliko tedy definice. V podstatě jde o to, že si můžete v liště prohlížeče nastavit RSS našich stránek a tak vám již nikdy neuniknou žádné nové články nebo recepty.

OMV představuje novou řadu čerstvě připravovaných sendvičů Emanuele Ridiho

OMV ve spolupráci s Emanuele Ridim představuje čtvrtou řadu sendvičů připravovaných z čerstvých surovin přímo na čerpacích stanicích. Fanoušci OMV navrhli sami na facebooku jeden z nich, zvítězila receptura s multicereálním pečivem a kombinací sýrů. Nová nabídka zahrnuje také sendvič navržený ve spolupráci Emanuele Ridiho s týmem z čerpacích stanic OMV.

Pinterest – celosvětový kanál obrázkových odkazů jsme přidali i k nám na náš web!

Nyní, pokud máte účet na Pinterestu, můžete si naše fotografie, recepty a články přidávat k sobě a dál je posílat svým přátelům a známým. Je to jednoduché. Stačí kliknout na okénko loga Pinterestu, co se objevuje po najetím myší v levé části fotografií, nebo v hlavičce receptů či článků …

Průzkum Družstva CBA: Zboží ve velkých řetězcích je o více než 20 % dražší než v prodejnách tradičního trhu

Druhá fáze průzkumu Družstva CBA, který srovnává ceny zboží napříč českým maloobchodem, ukázala na významně vyšší ceny ve velkých řetězcích v porovnání s tradičními prodejnami. Rozdíl mezi oběma trhy byl v průměru více než pětinový, nejvíce ho přitom ovlivnilo zboží ze sortimentu drogerie. Ceny ve specializovaných drogeriích byly průměrně o téměř polovinu vyšší než u tradičního trhu. Významným zjištěním byly také shodné ceny u stejného zboží napříč jednotlivými řetězci.

Upozornění! ReceptyOnline.cz se staly terčem hackerských útoků

Omlouváme se všem našim čtenářům, kterým se v minulých dnech otevřela falešná soutěž místo našeho webu ReceptyOnline.cz. Momentálně na našem webu neprobíhá žádná soutěž, proto na tuto nereagujte! Jedná se o útok 3. strany, o problému víme a snažíme se ho co nejrychleji vyřešit a omlouváme se za případné vaše komplikace.
Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy