Notice: Undefined variable: acf_group_ids in /home/www/receptyonline.cz/www/receptyonline.cz/wp-content/themes/receptyOnline/functions.php on line 1034
Úprava sépií | ReceptyOnLine.cz - kuchařka, recepty a inspirace
REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Úprava sépií

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kuchyňské zpracování sépií. Čištění, vaření …


Sépie obsahují malý váček s černou tekutinou, který pečlivě odřízneme. Kromě toho mají pod hlavou ještě další váček s tmavě žlutou tekutinou, kterou nalijeme do šálku. Sépie opláchneme, vykucháme, stáhneme kůži, odřízneme přísavky a znovu dobře omyjeme.

Je-li sépie velká a starší, ovaříme ji po očistění v osolené vodě, nakrájíme na plátky a potom dusíme na zpěněné cibuli, česneku a rajčatech, až změkne. Sépie dále upravujeme dle příslušných receptur.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy