Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

polévky

Bílý boršč

Polévka připravená z vývaru, listů šťovíku, smetany, brambor, vajíček a dalších ingrediencí.

Bílý šťovíkový boršč

S touto polévkou se můžeme setkat v polské, volyňské, také ukrajinské kuchyni. Hustá polévka jemně nakyslé chuti je vynikající, tento recept je na jednu z variant této polévky.

Hovězí soljanka

Zadní hovězí, orestované spolu s cibulí a podušené ve vývaru z rajčatového protlaku, vody a vína.

Ukrajinský boršč

Recept na boršč dle ukrajinského receptu.

Ukrajinský boršč s pampuškami

Skvělý boršč z Ukrajiny.

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků