REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

hlavní jídlo

Humr po portugalsku

Recept na přípravu živého humra.

Kalamáry plněné sýrem s grilovanou zeleninou

S projektem Zrozeno v EU a ve spolupráci s kuchařem Petrem Cvanem ochutnáme tradiční pokrmy z různých koutů Evropy. Tímto receptem se podíváme do země nacházející se na Pyrenejském poloostrově – do Portugalska.

Kuře portugalské

Orestované kousky kuřete podušené v bujónu spolu s karotkou, houbami a zeleninou doměkka, ke konci směs dochucená zakysanou smetanou.

Masové ragú

Ragů z vepřové plece a jater s červeným vínem.

Rybí rizoto

Kousky rybího filé smíchané s podušenými rajčaty a rýží.

Treska po portugalsku

Rybí maso podušené na cibulce spolu se zeleninou a rýží.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy