REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

hlavní jídlo

Australian Steak špíz

Kostky hovězí roštěné osolené, naložené do grilovací omáčky Hellmann`s Australian Sweet Roasted, napíchané na grilovací jehla spolu s paprikou a cuketou, ugrilované na roštu grilu.

Australian Style BBQ žebírka

Inspirace od Hellmann’s na grilovací omáčku Australian Sweet Roasted, která je v tomto receptu použitá jako marináda na vepřová žebírka upečená v troubě pěkně doměkka a servírovaná opět potřená Australian Sweet Roasted grilovací omáčkou.

Australský jehněčí kotlík

Recept z australské epizody pořadu “Prostřeno” na guláš z jehněčího masa, které Australani ve velkém konzumují.

Hovězí s ananasem

Marinované hovězí kostky, opečené a podušené s kouskami ananasu. Recept z Tichomoří.

Kangaroo murgenella

V celku upečené marinované plecko z klokana, nakrájené na plátky a servírované ozdobené čerstvým ovocem.

Kuře naložené na barbecue

Marinované porce kuřete grilované na roštu.

Salát s grilovaným masem a arašídovým sambalem

Připravte si doma recept inspirovaný Indonésií z pera Mgr. Kateřiny Šimkové ze Zdravého stravování.

Torti s krevetami, dýní, červenou řepou a česnekovo-petrželovým máslem

Talíř plný dobrot, to je pokrm připravený podle tohoto receptu z australské kuchařky. Oběd připravený do 30 minut!

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.