Talíř plný dobrot, to je pokrm připravený podle tohoto receptu z australské kuchařky. Oběd připravený do 30 minut!
Ingredience:
Rozpis na 4 porce: | |
400 g | Adriana Torti |
400 g | pečené řepy nakrájené na malé kostky |
500 g | krevet |
100 g | másla pokojové teploty |
50 ml | olivového oleje |
1 ks | dýně hokaido oloupaná a nakrájená na malé kostky |
1 ks | stroužek česneku nakrájeného na malé kostky |
1 svazek | hladkolisté petrželky nakrájené nadrobno |
voda | |
pepř | |
sůl |
Postup:
- Smíchejte máslo s česnekem a petrželkou.
- Těstoviny uvařte v dobře osolené vodě a sceďte.
- Rozehřejte pánev, přidejte olivový olej, dýni a orestujte při mírné teplotě doměkka.
- Zvyšte teplotu, přidejte červenou řepu, krevety, ochuťte solí a pepřem a orestujte.
- Přidejte česnekovo-petrželové máslo, uvařené těstoviny a promíchejte.
- Naservírujte na talíř a ozdobte lístky petrželky.
Více o těstovinách TORTI od Adriany najdete zde: TORTI