REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

slané krémy a náplně

Podkategorie: s tvarohem 11, s masem, s uzeninou 11, ostatní 17

Brynza s koprem

Jednoduchý krém z ovčího sýra smíchaný s nasekaným koprem a zakysanou smetanou, který najde spoustu využití ve vaší kuchyni.

Budapešťský krém

Světle červený krém s drobně krájenou cibulí a kapií.

Budapešťský krém II.

Máslo utřené do pěny smíchané s ušlehaným tvarohem, kápií a cibulí.

Česnekový krém

Krém z taveného sýra, majonézy, mléka a česneku.

Drůbeží krém s uzeným masem

Pečené drůbeží maso umleté spolu s uzeným masem, dochucené sardelovou pastou, okurkami, majonézou a hořčicí.

Drůbkový krém

Na vyškvařené slanině orestované umleté drůbky, smíchané s nasekanými vejci, nadrobno nakrájenou cibulí a hráškem.

Kaviárový krém

Slaný krém připravený z pevně ušlehané smetany a kaviáru.

Lososový krém

Krém z Rio Mare Paté ušlehaný se sýrem, dochucený citronovou šťávou a nasekaným koprem, vhodný například jako slaná náplň do palačinek.

Máslový tvarohový krém

Bílý krém jemné chuti a vůně.

Niva krém

Slaný krém připravený ze sýra Niva, másla a mléka.

Niva krém II.

Tento krém můžeme použít na plnění kornoutků z listového těsta apod.

Ořechová remuláda

Remuláda s praženými vlašskými ořechy báječně doplní rybí pokrmy, grilovaná masa i zeleninu. Výborná je ale i k smaženému camembertu nebo na crackery.

Pasta z baklažánů

Zeleninová pasta vhodná jako náplň rajčat a paprik, nebo se hodí na potírání plátků chleba nebo veky.

Pažitkový krém se šunkou

Žervé ušlehané se šlehačkou, promíchané s kostičkami šunky a usekanou pažitkou.

Rajčatový krém

Žervé ušlehané s kečupem, promíchané s kousky rajčat a šlehačkou.

Rokfórový krém

Slaný krém vhodný jako příloha ke slanému pečivu.

Salámový krém

Slaný krém připravený ze suchého salámu, taveného sýra, mléka a koření.

Sýrová náplň

Náplň ze žervé, nastrouhaného tvrdého sýra, majonézy, dužiny různé zeleniny a hořčice, dochucená kořením a solí, vhodná na plnění vydlabané zeleniny.

Sýrový krém

Slaný krém připravený z másla, taveného sýra, mléka a prolisovaného česneku nebo nastrouhaného křenu.

Sýrový krém II.

Máslo ušlehané se žervé, promíchané s taveným sýrem a šlehačkou.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy