REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Sýrový krém II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Máslo ušlehané se žervé, promíchané s taveným sýrem a šlehačkou.


Ingredience:
50 gtaveného sýra
50 gmásla
50 gžervé
3 lžícešlehačky
sůl

Postup:

1. Mírně povolené máslo ušleháme se žervé
2. Přidáme rozetřený tavený sýr a šlehačku
3. Pomazánku osolíme a důkladně promícháme.

Poznámka:

Žervé patří do skupiny tvarohových sýrů, které se konzumují mladé. Tyto sýry neprocházejí žádným zušlechťováním.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy