REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Máslový tvarohový krém

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Bílý krém jemné chuti a vůně.


Ingredience:
máslový tvarohový krém 0,30 kg:
230 gtvaroh měkký
50 gmáslo
20 gmléka
1 gsoli

Postup:

1. Do vyšlehaného másla postupně přidáváme, za stálého šlehání, tvaroh, mléko, sůl
2. Vyšleháme hmotu, lehký, snadno roztíratelný krém.

Doporučení:

Máslo vyšleháme tak, že ho uložíme nejméně dvě hodiny před přípravou v pokojové teplotě (22-24 °C) a pak metličkou, nebo elektrickým ručním šlehačem pozvolna máslo vyšleháme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy