REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Brynza s koprem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchý krém z ovčího sýra smíchaný s nasekaným koprem a zakysanou smetanou, který najde spoustu využití ve vaší kuchyni.


Ingredience:
250 gbrynzy
4 - 6 lžiczakysané smetany
2 lžícekoprové nati
sůl podle chuti

Postup:

1. Vidličkou rozmačkáme brynzu
2. Přidáme kysanou smetanu, kopr a sůl podle chuti
3. Směs uložíme do lednice, aby vychladla.

Doporučení:

Podáváme k slanému pečivu, na bramborové lívance, k novým bramborám připraveným na loupačku apod. Každá brynza je jinak slaná, někdy není vůbec potřeba dosolit, tak pro jistotu ochutnejte.

Poznámka:

Autor textu i fotografie: Daniela Svobodová. Další recepty autorky najdete na jejich stránkách zde: Daniela ráda vaří …. a píše.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy