REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ochucené oleje

Bazalkový olej

Bylinkový olej vyrobený z listů bazalky a rostlinného oleje, vhodný do salátů či k přípravě jiných zeleninových pokrmů, kterým dodá jemné aroma.

Bylinky v oleji

Recept na zpracování ochuceného oleje.

Červený olej

V asijské kuchyni velmi používaný olej připravený z rostlinného oleje, chilli a sladké papriky. Slouží k přiostření jídel.

Oleje plné chuti na grilování

Obyčejný olej? Zkuste tentokrát něco netradičního! Díky ingrediencím, které lze do oleje přidat, získají i grilované pokrmy novou chuť. Různé aromatické oleje se hodí také k dochucení masa až po jeho ogrilování nebo je lze použít na grilovanou zeleninu.

Smrkový olej do kuchyně

Tento olej má specifické silné bylinkové aroma. Skvěle se hodí jako zálivka salátů, na výrobu majonézy a pod.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy