REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Včelí punč

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Horký nápoj připravený z rumu, medu, hřebíčků, šťávy z citrónu …


Ingredience:
300 mlrumu
125 mlvody
250 gmedu
3-5 kshřebíčků
1 kskousek skořice
kůra z 1 ks citrónu
šťáva z 1/2 ks citrónu
kůra z 1/2 ks pomeranče

Postup:

1. Med, skořici, hřebíček, kůru z 1/2 ks pomeranče a 1 ks citrónu svaříme s 125 ml vody, při svaření sbíráme pěnu
2. Přecedíme, přidáme šťávu z citrónu a rum, punč ihned podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy