REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pařížské horké víno

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Velmi vhodný nápoj pro zimní večery, skládá se z červeného přírodního vína, absintu, pomerančového cukrového sirupu a žloutků.


Ingredience:
Recept na 1 nápoj:
2 dlčerveného přírodního vína
2 clabsintu
2 clpomerančového cukrového sirupu
2 ksžloutků
punčová sklenice s kovovou objímkou

Postup:

1. Do hrnečku nalijeme červené přírodní víno, postavíme na oheň a silně zahřejeme
2. Do jiného hrnečku dáme čerstvé žloutky, sirup a absint a za stálého míchání přiléváme horké víno
3. Takto upravené víno pak procedíme do zahřáté sklenice a podáváme.

Doporučení:

– Příprava pomerančového cukrového sirupu viz.: Pomerančový cukrový sirup.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy