REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kokosový cukrový sirup

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Základní cukrový sirup povařený s mletým kokosem.


Ingredience:
1/4 lzákladního cukrového sirupu
80 gmletého kokosu

Postup:

1. Do vařícího cukrového sirupu vložíme mletý kokos, 2 minuty povaříme, odstavíme, zakryjeme a necháme 30 minut stát
2. Prochladlý sirup prolijeme ubrouskem a studený buď použijeme nebo můžeme uschovat
3. Použitý kokos rozložíme na talířek, necháme oschnout a pak používáme na posypání nápojů připravených s kokosovou příchutí.

Poznámka:

Příprava cukrového sirupu viz.: Cukrový sirup bez příchuti.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy