REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jahodové mléko s griotkou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jahodovým sirupem a likérem Griotka ochucené teplé mléko, servírované se šlehačkou.


Ingredience:
Rozpis na 2 nápoje:
0,5 lmléka
0,5 dljahodového sirupu
3 cllikéru Griotka
šlehačka
koktejlová lžíce
vysoké tlustostěnné sklenice

Postup:

1. Mléko ohřejeme
2. Přidáme do něj jahodový sirup a likér Griotka, zamícháme
3. Nalijeme do dvou vysokých tlustostěnných sklenic
4. Zdobíme šlehačkou a podáváme s dlouhou koktejlovou lžící.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy