REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Čokoládový cukrový sirup

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Sirup na přípravu nápojů s příchutí čokolády.


Ingredience:
Rozpis na cca 1/4 l sirupu:
1/4 lhotového základního cukrového sirupu
100 gčokolády

Postup:

1. Čokoládu nalámeme na menší kousky, dáme do hrnečku, postavíme jej do hrnce s horkou vodou a na ohni mícháme vařečkou tak dlouho, až se čokoláda rozpustí
2. Pak k ní postupně přiléváme cukrový sirup a ten, spolu s čokoládou, povaříme 2 minuty
3. Hotový sirup ještě horký opatrně prolijeme ubrouskem 4. Studený můžeme ihned použít nebo si ho uschováme.

Doporučení:

– Recept na základní cukrový sirup viz.: Cukrový sirup bez příchuti .

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy