REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Cibulový čaj

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vývar z cibule oslazený a zjemněný mlékem.


Ingredience:
0,5 lvody
1 ksstředně velké cibule
2 lžícevlažného mléka
med

Postup:

1. Středně velkou, neoloupanou cibuli rozkrojíme na čtvrtiny, pak ji povaříme 15 minut v 0,5 l vody
2. Čaj přecedíme a zjemníme vlažným mlékem
3. Nakonec ho dle chuti přisladíme medem
4. Tento čaj podáváme horký při nachlazení.

Poznámka:

Tento čaj je skvělý jako nástroj na boj s nachlazením. Účinně zmírňuje bolesti krku, hlavy …

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy