REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Čaj ze Zeměžluči hořké

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Sbírá se nať v květnu a červnu. Suší se ve slabších svazcích zavěšených ve stínu. Čaj příznivě ovlivňuje vylučování žluče.


Ingredience:
Rozpis na 2 nápoje:
2 lžičkysušené Zeměžluče
40 clvody
skleněná nádoba
sítko

Postup:

1. Do skleněné nádoby z varného skla nasypeme sušenou nať 2. Zalijeme ji vroucí vodou
3. Necháme 15 minut luhovat
4. Přecedíme do vyhřátých šálků a podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy