REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Brusinková sangrie

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Míchaný nápoj z červeného vína, brusinkového džusu a citrónové šťávy podávaný s kousky ovoce.


Ingredience:
Pro 4 osoby:
0,5 lbrusinkového džusu
0,5 lčerveného vína
1 kscitrónu
2 kspomeranče
2 ksbroskví
sycená minerálka
kostky ledu

Postup:

1. Umyté broskve vypeckujeme a nakrájíme na kousky
2. Pomeranče oloupeme a nakrájíme na kousky, nebo na půlky koleček
3. Citrón vymačkáme
4. Do mísy vložíme ovoce a přilijeme víno, šťávu z citrónu a brusinkový džus, necháme v lednici vychladit
5. Těsně před servírováním sklenice naplníme několika kostkami ledu, částí ovoce a ochuceným džusem
6. Jednotlivé nápoje pak doplníme vychlazenou sycenou minerálkou a ihned podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy