REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Žloutková rýže

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zavářka do polévky připravená z uvařeného a syrového žloutku, hrubé mouky, nastrouhaného sýra, másla a koření.


Ingredience:
30 gmásla
20 gstrouhaného tvrdého sýra
20 ghrubé mouky
1 ksžloutku z vejce uvařeného na tvdo
1 kssyrového žloutku
muškátový květ
sůl

Postup:

1. Povolené máslo utřeme s vařeným žloutkem
2. Přidáme syrový žloutek, sůl, namletý muškátový květ, nastrouhaný sýr a mouku, dobře promícháme
3. Těsto přes cedník protlačujeme do vařící se polévky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy