REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zelný salát s olivami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zelí smíchané s cibulí, jablky, hroznovým kompotem, olivami …


Ingredience:
Na 100 g zelí:
40 ghroznového kompotu
30 gjablek
20 gcibule
15 goliv
10 goleje
zelená petrželka

Postup:

1. Sterilované zelí a cibuli nakrájíme na malé kousky
2. Přidáme hroznový kompot, drobně nakrájená, očištěná, jadřinců zbavená jablka a olovy bez pecek
3. Promícháme, přidáme olivový nebo slunečnicový olej, znovu promícháme
4. Zdobíme zelenou petrželkou a kousky jablek.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy