REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zelné závitky plněné krémovým sýrem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Studený předkrm ze zatočených zelných listů potřených směsí ze sýra, mrkve, pažitky a ořechových jader.


Ingredience:
Suroviny pro 4 osoby:
250 gkrémového sýra
100 gjader z vlašských ořechů
100 gmrkve
3 kszelné listy
3 lžícemajonézy
pažitka
sůl

Postup:

1. Krémový sýr rozetřeme s majonézou, přidáme jemně nastrouhanou očištěnou mrkev, drobně nakrájenou pažitku, ořechová jádra a osolíme
2. Touto směsí potřeme zelné listy, z nichž jsme odkrojili žebra
3. Listy pevně stočíme do závitků, upevníme párátky a necháme v chladničce – nejlépe řes noc – ztuhnout
4. Před podáváním párátka vyndáme a závitky nakrájíme na kolečka.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy