REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zbylý špenát zapečený v žemlích

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Od oběda zbylý špenát zapečený v žemlích a servírovaný jako rychlá večeře spolu s horkým čajem.


Ingredience:
4 kskulaté žemle
1 ksnatvrdo uvařené vejce
250 gdušeného špenátu
50 gsalámu
30 gmásla
sůl

Postup:

1. Kulaté žemle skrojíme a vydlabeme
2. pečivo naplníme hustým podušeným špenátem, navrch dáme plátek uvařeného vejce a na něj trochu usekaného salámu a kousek másla
3. Naplněné žemle postavíme do máslem vymazané ohnivzdorné misky a v troubě vyhřáté na 200 °C chvíli zapečeme
4. Takto připravené žemle podáváme ještě teplé spolu s horkým čajem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy