REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zbojnická rybí pochoutka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky rybího filé (pangasiuse, tresky …) obložené rozškvařenou slaninou a syrovou cibulí, zabalené do alobalu a zapečené v troubě.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 ksplátky rybího filé
4 kstlustší plátky slaniny
2 kscibule
kůže ze slaniny
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Slaninu nakrájíme na nudličky a mírně ji rozškvaříme, cibuli nasekáme nadrobno
2. Plátky rybího filé (nejlépe asi 1,5 cm vysoké) z obou stran osolíme, ochutíme pepřem a pak jednotlivé porce položíme na přiměřeně velké čtverce alobalu potřené kůží ze slaniny
3. Na každou porci ryby navršíme rozškvařenou slaninu a syrovou nasekanou cibuli, pevně zabalíme do alobalu
4. Dáme na 15 minut zapéci do rozpálené trouby na 220 °C.

Doporučení:

Servírujeme s čerstvým chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy