REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zapečené šťavnaté kuřátko s tandoori

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky kuřecích prsou obalené v plátku uzeniny a zapečené s kořením tandoori masala, tatarskou omáčkou a majonézou.


Ingredience:
800 gkuřecích prsou
100 gplátků z vepřového kolene
100 gmajonézy
50 gtatarské omáčky
2 lžícetandoori masala

Postup:

1. Majolku a tatarskou omáčku smícháme s tandoori
2. Maso opláchneme, osušíme a každé prso obalíme dvěma tence krájenými plátky kolene (nebo šunky)
3. Naskládáme do zapékací mísy a rozetřeme na ně tandoori směs
4. Zakryjeme alobalem a pečeme asi 40 minut při 190 °C.

Doporučení:

Podáváme s brambory, rýží, pečivem či zeleninovým salátem.

Poznámka:

Autor textu: Daniela Svobodová. Další recepty autorky najdete na jejich stránkách zde: Daniela ráda vaří …. a píše.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy