REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vuřtový kotlíkový guláš

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Oloupané a na kolečka nakrájené vuřty, opečené na cibulovém základě přímo v kotlíku spolu s brambory, rajčaty a dalšími ingrediencemi.


Ingredience:
500 gvuřtů
500 gbrambor
80 gslaniny
2 ksrajčat
1 ksmasoxové kostky
1 ksvětší cibule
1 lžičkasladké mleté papriky
zelená peprika
mletý pepř
kmín
voda
sůl

Postup:

1. Rozkrájenou slaninu rozpustíme v kotlíku
2. Přidáme nakrájenou cibuli a necháme ji zpěnit
3. Přisypeme sladkou papriku, na kolečka rozkrájené, oloupané vuřty, sůl, pepř, kmín a očištěné, na kostky nakrájené syrové brambory, zelenou nakrájenou papriku a rajčata
4. Vše zamícháme a dusíme nejlépe pod poklicí, podle potřeby podlijeme vodou, přidáme masoxovou kostku a vaříme doměkka.

Doporučení:

Vuřtový guláš podáváme s chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy