REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vinná klobása smažená v trojobalu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Klobása usmažená v klasickém trojobalu do světle nazlátlé barvy.


Ingredience:
800 gvinné klobásy
180 gtuku na smažení
3 ksvajec
hladká mouka na obalení
strouhanka na obalení

Postup:

1. Jednotlivé opláchnuté porce vinné klobásy obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance 2. Smažíme je dozlatova jako klasické řízky
3. Ihned podáváme, nejlépe s vařenými bramborami či bramborovou kaší.

Doporučení:

Vinné klobásy můžeme také stočit do šneků a přes příč propíchnout špejlemi nebo zajistit párátky. Takto připravené je obalíme a osmažíme dle výše uvedeného návodu.

Poznámka:

Trojobal na vinnou klobásu obvykle nesolíme, uzenina bývá dost slaná již z výroby.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy